Biscuiții din cereale: gustarea ideală
Biscuiții din cereale furnizează o nouă doză de energie, reechilibrează nivelul scăzut de zahăr din sânge și pot stimula un intestin letargic. În plus, au un gust delicios în combinație cu cafeaua și ceaiul sau pur și simplu ca o gustare între mese.
Biscuiții din cereale au următoarele proprietăți speciale
Biscuiții sunt un produs de panificație și sunt produși în brutăriile mari. Biscuiții sunt adesea serviți la cafea sau se pot consuma în timpul călătoriilor. Dintr-o rețetă de bază, rezultă diverse sortimente de biscuiți cu diferite gusturi. Rețeta are ca ingrediente de bază fulgi de ovăz, ouă, unt și miere. Celelalte opțiuni variază de la un gust fructat până la unul picant. Biscuiții din cereale sunt în principal rotunzi, deoarece aluatul sub formă de lingură este așezat și copt într-o tavă de copt. Fulgii de ovăz din aluat sunt responsabili pentru suprafața aspră.
De unde provin biscuiții din cereale?
Termenul pentru biscuit din limba germană „Keks” provine de la cuvântul englez „cake”. Este vorba de un produs de panificație de origine engleză. Aspectul depinde în funcție de producție. Aluatul este de așa natură încât să poată fi injectat sau decupat. Pentru biscuiții simpli se folosește făină albă. Biscuitul în stare finită are parțial glazură pe el.
Când este sezonul biscuiților din cereale?
Biscuiții din cereale sunt disponibili indiferent de anotimp. Poți să îi faci singur acasă sau îi poți cumpăra din comerț. Pe lângă müsli, biscuiții pot conține fructe uscate, iaurt sau nuci. Se prepară ușor, deoarece ingredientele trebuie doar amestecate. Apoi, micile grămăjoare din aluat se așază în tavă și se pun la copt. În funcție de rețetă, biscuiții sunt gata după zece minute.
La ce pot fi folosiți biscuiți din cereale și cum se depozitează aceștia?
Cei care doresc să mănânce o gustare între mese aleg adesea un baton de ciocolată sau o bucată de prăjitură. Acest lucru nu este foarte sănătos pe termen lung. Prin urmare, biscuiții din cereale reprezintă o alternativă bună ca gustare între mese. Biscuiții din cereale sunt disponibili sub formă de produs finit și au un termen lung de valabilitate. Biscuiții sunt bine protejați de o folie sau de un carton și rezistă conform termenului minim de valabilitate. Dacă sunt ambalați într-o pungă pentru congelare, biscuiții rezistă la congelator aproximativ trei luni.
Ce conțin biscuiții din cereale
Conținutul ridicat de grâu întreg din biscuiți are un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale. Dacă ești vegan, nu trebuie să renunți la biscuiții din cereale, pentru că există la vânzare și în varianta vegană.
kcal: 443 kcal
Carbohidrați: 60 g
Proteine: 8 g
Grăsimi: 19 g
Vitamina A: 2 µg
Vitamina B1: 0,24 mg
Vitamina B2: 0,14 mg
Vitamina B6: 0,26 mg
Vitamina C: 1 mg
Vitamina E: 13,3 mg
Calciu: 66 mg
Fier: 3,7 mg
Potasiu: 349 mg
Magneziu: 136 mg
Sodiu: 200 mg