Biscuiții din făină integrală: o gustare din făină integrală
Biscuiții din făină integrală reprezintă o gustare îndrăgită între mese. Ca și în cazul biscuiților mai ușori, există o gamă largă de sortimente diferite, de exemplu, cu ciocolată sau nuci.
Biscuiții din făină integrală au următoarele proprietăți speciale
Biscuiții din făină integrală, la fel ca biscuiții copți din făină albă, sunt compuși din aluat de biscuiți, care este de obicei făcut din făină integrală de grâu sau de speltă, grăsime, ouă și zahăr și se coc la cuptor. Există multe sortimente diferite care sunt rafinate cu nuci măcinate, bucăți de ciocolată, fructe de pădure sau sunt acoperite cu ciocolată. Biscuiții au de obicei o consistență fragedă și se fărâmițează în lichide precum ceaiul sau cafeaua.
De unde provin biscuiții din făină integrală?
Biscuiții sunt un produs de panificație de origine engleză și se potrivesc chiar și în ziua de azi cu ceai sau cafea. Biscuiții englezești „shortbread” sunt foarte cunoscuți. Cultura biscuiților din Marea Britanie a dat naștere mai multor sortimente noi de biscuiți în restul Europei, printre care și biscuiții din făină integrală.
Când este sezonul biscuiților din făină integrală?
Biscuiții din făină integrală sunt un produs disponibil pe tot parcursul anului.
La ce pot fi folosiți biscuiții din făină integrală și cum se depozitează aceștia?
Biscuiții din făină integrală se potrivesc foarte bine cu ceaiul sau cafeaua. Aceștia au o aromă ceva mai intensă decât biscuiții obișnuiți, prin urmare, se potrivesc bine cu cafele mai intense sau cu un ceai negru sau de fructe puternic. Biscuiții din făină integrală reprezintă o gustare populară în rândul preșcolarilor. Dar acest tip de biscuiți poate fi servit și în combinație cu câteva fructe. Uneori, biscuiții din făină integrală sunt necesari pentru rețete de prăjituri sau deserturi; de exemplu, pentru un blat făcut din firimituri zdrobite de biscuiți, ca topping pentru brânză quark cu fructe sau pentru un desert cu iaurt.
Cum se depozitează cel mai bine biscuiții din făină integrală
La fel ca majoritatea alimentelor uscate, biscuiții din făină integrală ar trebui depozitați într-un loc răcoros și uscat. După deschiderea pachetului, este recomandat să consumi biscuiții în decurs de câteva zile și să închizi bine pachetul sau să îi depozitezi într-o cutie, altfel își pierd din aromă, se umezesc și devin moi.
Ce conțin biscuiții din făină integrală
Biscuiții din făină integrală reprezintă alternativa cea mai sănătoasă atunci când vine vorba de o alimentație echilibrată, deoarece conțin de obicei mai puțin zahăr, dar mai mulți nutrienți decât biscuiții făcuți din făină albă. În plus, sunt sățioși și oferă un impuls energetic de durată. Pentru persoanele care doresc să se hrănească exclusiv fără zahăr produs industrial, există și sortimente care sunt îndulcite doar cu miere sau curmale. Biscuiții din făină integrală sunt adesea făcuți din cereale cultivate organic.
kcal: 440 kcal
Carbohidrați: 55 g
Proteine: 10 g
Grăsimi: 20 g
Vitamina A: 8 µg
Vitamina B1: 0,64 mg
Vitamina B2: 0,82 mg
Vitamina B6: 0,25 mg
Vitamina C: 0 mg
Vitamina E: 15,5 mg
Calciu: 40 mg
Fier: 4,3 mg
Potasiu: 317 mg
Magneziu: 86 mg
Sodiu: 333 mg