Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Vol-au-vent cu ciuperci

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

400 g ciuperci mici
100 g unt
50 ml ulei
1 pachet aluat foitaj
1 ceapă
2 ouă
muștar
pătrunjel proaspăt
sare
piper

Preparare

    1

Se taie ciupercile pe jumătate. Ceapa se toacă mărunt.

    2

Se încinge untul și se prăjește ceapa. După ce devine aurie se adaugă ciupercile. Se prăjesc pe foc mic până scad. La final se adaugă sare, piper și pătrunjel tocat.

    3

Se întinde aluatul și se taie în forme rotunde. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se pune jumătate din numărul de rondele de aluat, se pune câte o linguriță de umplutură de ciuperci și se acoperă fiecare cu altă rondea. Se păstrează ciuperci și pentru ormament. Se presează pe margine ca să se lipească și se coc 30 minute la foc moderat.

    4

Se fierbe un ou tare. După ce s-a răcit, se zdrobește bine gălbenușul și se amestecă cu gălbenușul crud, sare, piper și o linguriță de muștar. Se freacă turnându-se treptat uleiul, până se obține o maioneză. Peste această maioneză se pun ciupercile păstrate, se amestecă bine și se folosesc la ornarea pateurilor.