kaufland.ro/retete
Tomahawk cu legume la grătar
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
tomahawk | |
ulei de măsline | |
sare | |
piper | |
sos barbecue | |
bere | |
ciuperci | |
ceapă | |
muștar | |
mărar | |
pâine | |
pesto | |
smântână de gătit |
Preparare
- 1
Începem prin a marina carnea cu ulei de măsline, sare, piper și sos BBQ timp de o oră.
- 2
Între timp ne ocupăm de sos și punem într-o tigaie o sticlă de 500 ml bere blondă, o conservă de ciuperci, mărar, smântâna de gătit, 2 linguri de muștar, ceapă, sare și piper.
- 3
Punem sosul pe foc și lăsăm să se reducă.
- 4
Adăugăm pe grătar carnea de vită și o felie de pâine peste care vom pune pesto.
- 5
Începem să așezăm pe farfurie și facem un pat din felia de pâine, adăugăm sosul peste și punem carnea deasupra. Presărăm și ceapă caramelizată din abundență.