kaufland.ro/retete
Supă de cartofi cu ienibahar și cardamon
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
281/1175kcal / kJ
-
35.2 gcarbo-hidrați
-
11.2 gproteine
-
10.5 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
281/1175 kcal/kJ,
35.2 g carbo-hidrați,
11.2 g proteine,
10.5 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
300 g | cartofi dulci și cartofi pentru fiert |
1 bucată | fenicul |
1 | fir de praz |
1 litru | supă |
1 pachet | crabi (raft frigorific = 125 g) |
1 linguriță | unt cu sare de mare |
60 g | Mascarpone |
sare, piper proaspăt măcinat | |
câte 0.25-0.5 linguriță | ienibahar și cardamon măcinate |
Preparare
- 1
Se decojesc cartofii, se spală și se taie cubulețe. Se curăță și se spală feniculul și prazul. Feniculul se taie bucăți, iar prazul rondele.
- 2
Se dă în clocot supa, se adaugă legumele și se fierb fără capac aprox. 20 minute. Se usucă prin tamponare crabii și se prăjesc în unt încins aprox. 2 minute.
- 3
Se pasează supa, se rafinează cu Mascarpone, se condimentează cu sare, piper, ienibahar și cardamon și se toarnă în pahare termorezistente. Crabii se adaugă ca topping și se servesc după dorință cu pâine cu nucă.