Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Sticksuri de linte cu salsa iute de roşii

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 327/​1379
    kcal / kJ
  • 43.2 g
    carbo-hidrați
  • 16.3 g
    proteine
  • 8.9 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    327/1379 kcal/kJ, 43.2 g carbo-hidrați, 16.3 g proteine, 8.9 g grăsimi

Ingrediente (4 Porție)

200 g linte roşie
1 ceapă
80 g griş din grâu moale
3 linguri pastă de roşii cu ardei
2 linguri verdeţuri tocate în amestec (de ex. pătrunjel, asmaţui, arpagic)
puţină zeamă de lămâie
sare, piper proaspăt măcinat
2 roşii
1 ardei chili mic, roşu
1 ceapă verde
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță nectar de agave

Preparare

    1

Preparaţi lintea în 500 ml de apă conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o foarte mărunt. Adăugaţi grişul în amestecul de linte amestecând şi lăsaţi-l să se umfle cca. 3 minute. Adăugaţi ceapa, 3 linguri de pastă de roşii cu ardei şi verdeţurile, asezonaţi cu zeamă de lămâie, sare şi piper şi lăsaţi amestecul să se răcească puţin.

    2

Spălaţi roşiile, îndepărtaţi codiţele şi tăiaţi roşiile în cubuleţe foarte fine. Tăiaţi ardeiul chili în jumătate pe lung, îndepărtaţi seminţele, spălaţi-l şi tăiaţi-l în cubuleţe mici. Curăţaţi ceapa verde, spălaţi-o şi tăiaţi-o în inele fine. Frecaţi roşiile, ardeiul chili, ceapa verde şi restul de pastă de roşii cu ardei cu 1 ligură de ulei şi cu nectarul de agave şi condimentaţi cu sare şi piper.

    3

Modelaţi amestecul cu linte în role mici, ungeţi-le cu uleiul rămas, preparaţi-le într-o tavă specială pe grill şi serviţi-le cu salsa de roşii.