Sandwich de înghețată
Valori nutritive
(Per porție)-
743/3108kcal / kJ
-
76 gcarbo-hidrați
-
8.5 gproteine
-
43 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
743/3108 kcal/kJ,
76 g carbo-hidrați,
8.5 g proteine,
43 g grăsimi
Ingrediente (6 bucăți)
130 g | unt la temperatura camerei |
130 g | zahăr brun |
1 | ou |
140 g | făină |
1 linguriță | praf de copt |
1 linguriță | zahăr vanilat |
1 vârf de | sare |
50 g | nuci pecan, tocate |
50 g | ciocolată |
1 cutie | înghețată de caramel cu nuci pecan de la K-Favourites |
1 cutie | înghețată Cookie Dough de la K-Favourites |
30 g | fulgi de ciocolată cu lapte |
30 g | confetti decorativi colorați (de exemplu, de la Dr. Oetker) |
Preparare
- 1
Bateți untul la temperatura camerei, zahărul și zahărul vanilat și sarea cu un mixer manual timp de trei minute. Apoi se adaugă oul.
- 2
Se amestecă făina și praful de copt și se adaugă la amestecul de unt. Se amestecă ingredientele pentru a obține un aluat ferm.
- 3
Puneți aluatul de fursecuri pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând distanță. Acoperiți acum jumătate din aluat cu nuci pecan, iar cealaltă jumătate cu picături de ciocolată.
- 4
Coaceți la 170 ° C căldură superioară și inferioară timp de aproximativ 14 minute. Fursecurile trebuie să se rumenească doar puțin pe margini, atunci sunt gata.
- 5
După ce s-au răcit fursecurile, tăiați câte trei felii de înghețată de caramel cu nuci pecan și de înghețată Cookie Dough și puneți-le între fursecuri. Rulați sandvișurile de înghețată terminate în fulgi de ciocolată sau confetti colorați, la discreție.