Sandwich bufniță
Valori nutritive
(Per porție)-
429/1798kcal / kJ
-
34 gcarbo-hidrați
-
24 gproteine
-
20 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
429/1798 kcal/kJ,
34 g carbo-hidrați,
24 g proteine,
20 g grăsimi
Ingrediente (1 Bucată)
2 | pâine integrală |
2 | salată romană |
1 | ridiche |
4 | castravete |
40 | cremă de brânză |
2 | brânză |
4 | salam |
Preparare
- 1
Se despachetează pâinea și se separă cu grijă cu un cuțit în 2 felii fiecare. Se spală și se scurg frunzele de salată. Spălați ridichile și tăiați 2 felii subțiri. Puneți restul deoparte. Spălați castravetele și tăiați 4 felii subțiri.
- 2
Se întinde crema de brânză pe 2 felii din fiecare tip de pâine și se acoperă fiecare cu câte o frunză de salată. Frunza de salată trebuie să iasă puțin în afară pe fiecare parte, ca niște aripi. Puneți deasupra 1 felie de brânză și 2 felii de salam. Terminați cu 1 felie de pâine pe fiecare.
- 3
Așezați feliile de castravete ca niște ochi mari de bufniță. Tăiați ochi mari din bucata de ridiche rămasă. Folosiți un sfert din fiecare din cele 2 felii de ridiche ca cioc și marginile pentru ochi.
- 4
Serviți sandvișul cu bufniță pe o planșetă de lemn sau o farfurie.