kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF
Vegan
Salată de fructe cu topping crocant
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
219/675kcal / kJ
-
29 gcarbo-hidrați
-
2.7 gproteine
-
5 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
219/675 kcal/kJ,
29 g carbo-hidrați,
2.7 g proteine,
5 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
100 g | physalis |
250 g | căpșune |
1 | pepene galben |
2 | piersici |
1 | limetă |
1 linguriță | sirop de arțar |
2 lingurițe | mentă tocată |
80 g | muesli |
Preparare
- 1
Înjumătățește physalis.
- 2
Spală și taie în sferturi căpșunile.
- 3
Taie pepenele galben în felii, îndepărtează semințele, taie pulpa de pe coajă și taie în cubulețe
- 4
Înjumătățește piersicile, îndepărtează sâmburele și taie în felii.
- 5
Stoarce limeta. Amestecă toate bucățile de fructe într-un bol.
- 6
Se amestecă sucul de lămâie, siropul de arțar și menta tocată.
- 7
Împarte salată de fructe în boluri și servește presărată cu muesli crocant.