kaufland.ro/retete
Rulouri de vinete şi dovlecei la cuptor
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
100 g | mascarpone |
200 g | brânză de vaci |
1 | vânătă |
1 | dovlecel |
2 | gălbenuşuri |
1 | usturoi |
1 lingură | ulei de măsline |
6-7 | măsline tăiate felii |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Dovlecelul şi vânăta se curăță, se spală şi se taie felii subţiri, pe lung. Pe grătarul încins se frig feliile de dovlecel şi de vânătă. Se scot şi se lasă să se răcească. Între timp, se pregăteşte umplutura. Brânza de vaci se omogenizează cu brânza mascarpone și cu cele 2 gălbenușuri. Se presară și usturoiul tocat mărunt și uleiul de măsline şi se condimentează cu sare şi piper. Feliile de dovlecel şi de vânătă se ung cu un strat subţire de cremă, se pun câte 3-4 feliuţe de măsline, apoi se rulează şi se servesc calde sau reci.