kaufland.ro/retete
Ruladă cu cartofi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
30 g | muștar |
400 g | spanac |
1 | piept de pui |
8 | cartofi |
1 | lămâie |
ulei de măsline | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se curăță cartofii, se taie cuburi și se fierb 20 minute.
- 2
Se bate bine pieptul de pui, se presară cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline. Se pun cuburi de cartof fiert pe pieptul de pui, se rulează și se pune rulada într-o tavă unsă cu ulei. Se coace 50 minute la foc moderat. Se scoate din tavă și se feliază.
- 3
Frunzele de spanac se spală bine și se prăjesc în 4 linguri de ulei dă măsline. Se asezonează cu sare și piper și se iau de pe foc.
- 4
Se prepară sosul. Muștarul se amestecă cu sucul de lămâie și cu un praf de piper.
- 5
Se montează farfuriile. Se pun cuburi de cartof fiert, felii de ruladă și garnitură de spanac. Totul se stropește cu sos de muștar.