kaufland.ro/retete
Pulpe de rață în vin roșu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 Porție)
200 ml | suc de roșii |
100 ml | vin roșu |
8 | pulpe de rață |
3 | morcovi |
2 | cepe |
2 | tije de țelină |
2 | roșii |
4 | cartofi mici |
sare | |
piper | |
boia de ardei dulce |
Preparare
- 1
Se fierb pulpele 60 minute în apă cu sare.
- 2
Se scot din supă și se pun într-o tavă. Se adaugă morcovii, cepele, țelina, cartofii întregi și roșiile tăiate după preferință. Se toarnă sucul de roșii și vinul și se presară sare, piper și boia de ardei dulce.
- 3
Se coace 60 minute la foc moderat. Dacă scade prea tare se mai adaugă suc de roșii.