kaufland.ro/retete
Pâine de casă cu bere din malț
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
267/1120kcal / kJ
-
55 gcarbo-hidrați
-
7 gproteine
-
1 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
267/1120 kcal/kJ,
55 g carbo-hidrați,
7 g proteine,
1 g grăsimi
Ingrediente (1 bucată)
400 g | făină de grâu |
1 pliculeț | praf de copt |
1 praf | zahăr |
300 ml | bere din malț |
Util
-
Rafinează aluatul de pâine cu 4 linguri de ceapă prăjită și 2 linguri de cimbru tocat.
Preparare
- 1
Cuptorul se pre-încinge la 200 grade temperatură superioară/inferioară (aer recirculat: 180 grade).
- 2
Făina, praful de copt, sarea și zahărul se amestecă cu berea din malț până se obține un aluat neted.
- 3
Cu mâinile pudrate cu făină se formează aluatul într-o pâine ovală, se crestează suprafața cu un cuțit și se coace într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, aprox. 40 de minute.