Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Ochi Catwoman

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 862/​3610
    kcal / kJ
  • 66.1 g
    carbo-hidrați
  • 42.9 g
    proteine
  • 42.5 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    862/3610 kcal/kJ, 66.1 g carbo-hidrați, 42.9 g proteine, 42.5 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

250 g conchiglioni uriași
sare
150 g linte verde
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
50 g măsline verzi
50 g roșii uscate în ulei
200 g carne tocată
1 lingură ulei vegetal
200 g brânză proaspătă cu ierburi aromatice
sare, piper proaspăt măcinat
câteva frunzulițe de oregano tăiate
20 măsline negre
60 g parmezan ras
60 g gouda rasă

Preparare

    1

Conchiglioni se fierb în apă sărată conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se aranjează într-o tavă adâncă cu deschiderea în sus. Lintea se prepară conform instrucțiunilor de pe amblaj.

    2

Se curăță de coajă ceapa și usturoiul, se taie ceapa cubulețe, iar usturoiul se zdrobește. Măslinele și roșiile se taie cubulețe. Carnea tocată se prăjește puțin în ulei încins. Se adaugă ceapa, usturoiul, măslinele și roșiile și, de asemenea, se prăjesc puțin. Lintea și brânza proaspătă se adaugă, se amestecă cu grijă și se asezonează cu sare, piper și oregano.

    3

Umplutura se distribuie în conchiglioni, în mijloc se introduce o măslină pe post de „pupilă”, iar pe margine se presară parmezan și gouda, și se coc astfel în cuptorul preîncălzit la 180 de grade (convecție: 160 de grade) timp de 20-25 de minute și se servesc.