Ochi Catwoman
Valori nutritive
(Per porție)-
862/3610kcal / kJ
-
66.1 gcarbo-hidrați
-
42.9 gproteine
-
42.5 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
862/3610 kcal/kJ,
66.1 g carbo-hidrați,
42.9 g proteine,
42.5 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
250 g | conchiglioni uriași |
sare | |
150 g | linte verde |
1 | ceapă roșie |
1 | cățel de usturoi |
50 g | măsline verzi |
50 g | roșii uscate în ulei |
200 g | carne tocată |
1 lingură | ulei vegetal |
200 g | brânză proaspătă cu ierburi aromatice |
sare, piper proaspăt măcinat | |
câteva frunzulițe de oregano tăiate | |
20 | măsline negre |
60 g | parmezan ras |
60 g | gouda rasă |
Preparare
- 1
Conchiglioni se fierb în apă sărată conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se aranjează într-o tavă adâncă cu deschiderea în sus. Lintea se prepară conform instrucțiunilor de pe amblaj.
- 2
Se curăță de coajă ceapa și usturoiul, se taie ceapa cubulețe, iar usturoiul se zdrobește. Măslinele și roșiile se taie cubulețe. Carnea tocată se prăjește puțin în ulei încins. Se adaugă ceapa, usturoiul, măslinele și roșiile și, de asemenea, se prăjesc puțin. Lintea și brânza proaspătă se adaugă, se amestecă cu grijă și se asezonează cu sare, piper și oregano.
- 3
Umplutura se distribuie în conchiglioni, în mijloc se introduce o măslină pe post de „pupilă”, iar pe margine se presară parmezan și gouda, și se coc astfel în cuptorul preîncălzit la 180 de grade (convecție: 160 de grade) timp de 20-25 de minute și se servesc.