kaufland.ro/retete
Vegan
Înghețată vegană din căpșuni
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
16 gcarbo-hidrați
-
2 gproteine
-
14 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
16 g carbo-hidrați,
2 g proteine,
14 g grăsimi
Ingrediente (16 bucăți)
140 g | sirop de agave |
1.2 l | lapte de cocos |
2 linguri | zahăr |
750 g | căpșuni |
Preparare
- 1
Căpșunile se spală, se curăță și se amestecă cu zahărul. Amestecul de căpșuni se strecoară printr-o sită fină și se scot sâmburii.
- 2
Laptele de cocos de consistență tare se amestecă bine cu siropul de agave și amestecul de căpșuni.
- 3
Se toarnă compoziția într-un castron plat și se pune la congelat pentru aproximativ 5 ore. La fiecare 30 de minute se amestecă cu un tel înghețata.