kaufland.ro/retete
Gogoșari umpluți cu urdă
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 porții)
8 | gogoșari mari |
400 g | urdă |
4 | roșii |
4 | căței de usturoi |
4 linguri | ulei |
200 g | caș dulce |
8 | frunze de busuioc |
1 vârf de cuțit | oregano |
sare | |
piper |
Util
-
Îi servești decorați cu frunze de busuioc.
Preparare
- 1
Cureți gogoșarii, îi speli și îi tai pe jumătate, în lungime. Amesteci urda cu 1-2 linguri de ulei, oregano mărunțit, roșiile decojite și tăiate cubulețe și usturoiul zdrobit.
- 2
Sărezi și condimentezi numai în măsura în care îți permite regimul alimentar impus de medic.
- 3
Cu pasta obținută, umpli jumătățile de gogoșari. Îi așezi într-o tavă și pui pe fiecare gogoșar câte o felie de brânză, apoi îi stropești cu restul de ulei.
- 4
Torni puțină apă și dai tava la cuptor pentru 20 de minute, la foc mijlociu.