kaufland.ro/retete
Escalop de porc cu mazăre și ciuperci
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
300 g | mazăre |
400 g | ciuperci |
300 ml | supă de legume |
2 | cepe |
4 | morcovi |
4 | cotlete de porc |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se încinge ulei într-o cratiță mare. Se prăjesc cotletele de porc. Se scot pe o farfurie.
- 2
În uleiul rămas se pun ceapa tocată, morcovii tăiați cuburi și ciupercile feliate. Se adaugă boabele de mazăre, se presară sare și piper și se toarnă supa de legume. Se fierb pe foc mic până sunt pătrunse.
- 3
La final se adaugă cotletele și se mai fierbe 5 minute.