kaufland.ro/retete
Cremă bavareză de brânză (Obatzda)
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
659/2755kcal / kJ
-
7 gcarbo-hidrați
-
22 gproteine
-
60 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
659/2755 kcal/kJ,
7 g carbo-hidrați,
22 g proteine,
60 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
1 | ceapă |
200 g | brânză Camembert |
100 g | brânză proaspătă (60% grăsime) |
50 g | unt |
1 linguriță | boia dulce |
1/2 linguriță | chimen măcinat |
1/2 legătură | arpagic |
sare | |
piper |
Util
-
Preferabil, se servește cu covrigi bavarezi.
Preparare
- 1
Ceapa se curăță și se taie cubulețe. Brânza Camembert se taie în bucăți mari și se zdrobește cu o furculiță într-un castron. Se adaugă brânza proaspătă, untul, condimentele și ceapa și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper.
- 2
Arpagicul se spală, se usucă prin scuturare și se taie rondele fine. Crema se ornează cu arpagic și se servește pe pâine.