kaufland.ro/retete
Ciorbă acră
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 Porție)
200 g | morcovi |
150 g | țelină |
200 g | ceapă albă |
200 g | dovlecel (200 g) |
1 legătură de | pătrunjel |
1 legătură de | leuștean |
1 | cartof |
400 g | roșii tocate în bulion |
500 ml | borș |
1 kg | piept de vită cu os |
10 g | sare |
10 g | piper |
Preparare
- 1
Se pune vita la fiert cu legume întregi (ceapa, morcovii, pătrunjelul). După fierbere se strecoară foarte bine de impurități. Vita se taie în bucăți de mărime medie.
- 2
În ciaun se pune ulei, când este încins se pun legumele tocate pentru a fi călite împreună cu bucățile de vită porționate.
- 3
Se adugă supa (de la pasul 1), se lasă la fiert, când legumele sunt aproape fierte se adugă roșiile în bulion, borșul.
- 4
Se asezonează cu verdeață proaspătă. Opțional se adaugă și un ou bătut.