kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF
Ciorbă acră
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
200 g | morcovi |
150 g | țelină |
200 g | ceapă albă |
200 g | dovlecel (200 g) |
1 legătură de | pătrunjel |
1 legătură de | leuștean |
1 | cartof |
400 g | roșii tocate în bulion |
500 ml | borș |
1 kg | piept de vită cu os |
10 g | sare |
10 g | piper |
Preparare
- 1
Se pune vita la fiert cu legume întregi (ceapa, morcovii, pătrunjelul). După fierbere se strecoară foarte bine de impurități. Vita se taie în bucăți de mărime medie.
- 2
În ciaun se pune ulei, când este încins se pun legumele tocate pentru a fi călite împreună cu bucățile de vită porționate.
- 3
Se adugă supa (de la pasul 1), se lasă la fiert, când legumele sunt aproape fierte se adugă roșiile în bulion, borșul.
- 4
Se asezonează cu verdeață proaspătă. Opțional se adaugă și un ou bătut.