kaufland.ro/retete
Chifteluţe bologneze cu spaghete
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 Porție)
400 g | spaghete |
300 g | carne tocată de vită |
1 | ceapă |
1 | cartof |
1 | ou |
1 | mărar tocat |
5 | roșii |
sare | |
piper | |
ulei de măsline |
Preparare
- 1
Se fierb spaghetele, se trec printr-un jet de apă rece și se lăsă să se scurgă.
- 2
Se fierbe cartoful și se pasează.
- 3
Se curăță ceapa și se toacă mărunt. Se amestecă carnea cu oul, cartoful, ceapa, mărarul, sarea și piperul. Se formează chifteluțe și se prăjesc în ulei încins.
- 4
Se decojesc roșiile, se toacă mărunt și se prăjesc în 3 linguri de ulei de măsline, cu un praf de sare.
- 5
Se pune sosul de roșii peste paste, se așază chifteluțele și se ornează cu frunze de pătrunjel.