Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Chifteluțe raw vegan

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 523/​2188
    kcal / kJ
  • 22.7 g
    carbo-hidrați
  • 20.2 g
    proteine
  • 43.2 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    523/2188 kcal/kJ, 22.7 g carbo-hidrați, 20.2 g proteine, 43.2 g grăsimi

Ingrediente (1 Porție)

70 g semințe de floarea soarelui
20 g semințe de cânepă
5 g roșii deshidratate
10 g țelină
1 cățel usturoi
0.5 linguriță oregano
1 vârf de linguriță sare
1 vârf de linguriță piper
2 fire mărar
2 fire pătrunjel
1 linguriță fulgi de drojdie inactivă

Decor:

semințe de cânepă
pătrunjel

Preparare

    1

Pregătire anterioară: seminţele de floarea soarelui se spală într-un jet de apă puternic şi se lasă în apă, la hidratat, minim 2 ore sau peste noapte. Înainte de a fi folosite în reţetă, se clătesc foarte bine în mai multe ape. Apa în care au stat la hidratat nu se foloseşte.

    2

Se mixează seminţele de floarea soarelui, seminţele de cânepă, roşiile deshidratate, țelina, fulgii de drojdie inactivă, usturoiul, oregano, sarea şi piperul până când compoziţia devine o pastă omogenă. Textura nu trebuie să fie foarte fină.

    3

Se amestecă pasta obținută cu mărarul și pătrunjelul tocat mărunt.

    4

Se formează chifteluţele, se așază pe farfuria de servit. Se decorează cu semințe de cânepă și câteva frunzulițe de pătrunjel. Se lasă o oră în frigider după care se pot consuma.

    5

Modalitate de păstrare: 2-3 zile în frigider.