kaufland.ro/retete
Chiftele de cartofi cu somon afumat și wasabi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
273/1142kcal / kJ
-
20 gcarbo-hidrați
-
14 gproteine
-
15 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
273/1142 kcal/kJ,
20 g carbo-hidrați,
14 g proteine,
15 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
100 g | brânză telemea tare |
4 linguri | brânză proaspătă |
ulei | |
piper | |
100 g | somon afumat |
300 g | cartofi |
1 | ou |
2 fire | mărar |
1 lingură | făină |
0.5 linguriță | wasabi |
Preparare
- 1
Fierbe cartofii în coajă. Decojește-i și dă-i pe răzătoarea mare. Pune-i într-un bol și adaugă brânza rasă, făina, piperul și oul. Încinge ulei într-o tigaie și pune chiftelele cu ajutorul unei linguri. Prăjește-le pe foc moderat până se rumenesc, iar apoi lasă-le la scurs pe prosop de hârtie.
- 2
Amestecă brânza proaspătă cu wasabi. Pentru servire, unge chifteluțele cu crema rezultată și pune deasupra felii de somon afumat.
- 3
Ornează-le cu mărar.