Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian

Cannelloni Quattro Formaggi

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 912/​3815.81
    kcal / kJ
  • 65 g
    carbo-hidrați
  • 38 g
    proteine
  • 53 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    912/3815.81 kcal/kJ, 65 g carbo-hidrați, 38 g proteine, 53 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

1.2 kg varză
câteva crenguţe de rozmarin
1 bucată ceapă
2 căței usturoi
4 linguri Ulei de măsline extravirgin K-Favorites D.O.P
1 pachet Cannelloni K-Favourites, 250 g
sare
600 ml roșii bucăți
piper proaspăt măcinat
50 g parmigiano Reggiano DOP K-Favourites
250 g Cremă de brânză, Conținut ridicat de grăsimi
100 g Gorgonzola DOP K-Favourites
100 g Camembert clasic francez K-Favourites
1 pachet Mozzarella de bivoliță Di Bufala Campana DOP K-Favorites, 125 g

Util

  • Umplutura de cannelloni poate fi rafinata cu alune tocate, prajite.


Preparare

    1

Varza se taie în patru, se curăță, se spală rozmarinul și se scurge. Tăiați varza în fâșii fine, smulgeți acele de rozmarin și tocați. Curățați și tăiați mărunt ceapa și usturoiul.

    2

Prăjiți varza în 2 linguri de ulei de măsline timp de 3-4 minute, adăugați rozmarinul și jumătate din cubulețele de ceapă și usturoi, fierbeți 1 minut și lăsați să se răcească.

    3

Pregătiți cannellonii conform instrucțiunilor de pe ambalaj în suficientă apă clocotită cu sare. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade aer circulant (după care 200 de grade căldură sus/jos).

    4

Se călesc ceapa și cubulețele de usturoi rămase într-o lingură de ulei de măsline, se deglaseaza cu roșii și se mai călesc 1 minut după care se condimentează cu sare si piper. Ungeți un vas rotund, rezistent la cuptor (diametral aprox. 20 de centimetri) cu uleiul de măsline rămas și adăugați jumătate din sosul de roșii în cratiță.

    5

Se rade parmigiano-ul si se amestecă alături de 125g de cremă de brânză. Tăiați în cubulețe Gorgonzola și Camembert și amestecați fiecare cu jumătate din cremă de brânză rămasă. Împărțiți varza în 3 porții, adăugați separat parmegiano, Gorgonzola și Camembert la cantitățile de varză. Asezonați cu sare și piper și turnați uniform în cannelloni. Se toarnă mozzarella și se lasă să se scurgă.