Burger de avocado și pește
Valori nutritive
(Per porție)-
404/1693kcal / kJ
-
43 gcarbo-hidrați
-
17 gproteine
-
18 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
404/1693 kcal/kJ,
43 g carbo-hidrați,
17 g proteine,
18 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
1 | avocado |
1 | roșie |
1 | inimă de salată romană |
12 | batoane de pește K-Classic, congelate |
4 | chifle de burger |
4 linguri | chutney de mango |
sare | |
piper |
Util
-
În loc de chifle de burger se pot folosi și cornulețe din făină integrală.
Preparare
- 1
Avocado se taie în jumătate, se scoate sâmburele, se extrage pulpa fructului și se taie felii subțiri. Se spală roșia, se usucă prin tamponare, se scoate codița și se taie felii. Se rup frunzele de salată, se spală și se usucă prin scuturare.
- 2
Bastonașele de pește se pun pe hârtie de copt și apoi se prăjesc pe grătar, pe ambele părți, până se rumenesc. Chiflele de burger se taie pe lungime și se prăjesc scurt pe ambele părți.
- 3
Partea de jos a chiflei se unge cu chutney de mango și se așază deasupra salată, bastonașe de pește, felii de roșie și avocado. Dacă este cazul, se condimentează cu sare și piper.