Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Bruschete cu ardei gras și ton by Alexandru Comerzan

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 Bucată)

80 g ton în ulei (250 g)
80 g ficat de cod
250 g maioneză
10 g ceapă verde
4 buc ardei
1 buc ciabatta
microplante după gust

Preparare

    1

Vom începe prin a prepara bruschetele de ardei gras.

    2

Pentru început vom pune la cuptor ardeii, la 200 de grade, pentru aproximativ 20-30 de minute pentru a se pârjoli bine. După aceea îi punem într-un bol, îi acoperim și îi lăsăm să se răcească, în acest fel vor fi ușor de curățat de pieliță.

    3

După ce s-au răcit ardeii, îi curățăm de pieliță, îi tăiem fâșii subțiri, adăugam sare și ulei, amestecăm și după aceea îi lăsăm într-o site pentru a se scurge toată apa din ei.

    4

Mai departe vom lua maioneza, tonul în ulei și ficatul de cod. Este foarte important să scurgem foarte bine uleiul din ton și din cod.

    5

Amestecăm bine maioneza cu tonul și codul și adăugăm puțină ceapă verde. Acesta este dressingul nsotru pe care îl vom pune pe bucățelele de pâine ciabatta.

    6

Peste feliile de pâine vom presăra ulei și oregano și le vom băga la cuptor timp de 10 minute la 180 de grade pentru a face puțină crustă. Alternativ cuptorului, putem prăji feliile de pâine într-o tigaie.

    7

Deasupra vom pune sosul de ton și deasupra vom adăuga ardeiul gras.

    8

Decorăm cu microplante.