kaufland.ro/retete
Borș de legume cu pui
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 porții)
400 g | carne de pui-aripi |
100 g | conopidă |
50 g | griș |
500 ml | borș |
2 | ouă |
2 | morcovi |
2 | cepe verzi |
pătrunjel verde | |
sare |
Preparare
- 1
Se curăță legumele. Morcovii și cepele se taie rondele. Conopida se desface în buchețele.
- 2
Se pun la fiert aripioarele de pui. După ce s-a curățăt spuma se adaugă morcovul și ceapa. Se la să la fiert pe foc mic.
- 3
Se bat albușurile spumă, se adaugă gălbenușurile și se presară grișul. Se amestecă bine, se adaugă puțină sare și se lasă 5 minute să crească.
- 4
Când totul este fiert, se pun găluștele. Se ia câte o linguriță din compoziție și se adaugă în supă. Tot acum se pune și conopida. Se mai fierb 15 minute pe foc moderat.
- 5
Cine dorește, poate adăuga borș. Se fierbe separat și se adaugă în supă.
- 6
Se pune sare după gust și se servește fierbinte, ornat cu pătrunjel.