kaufland.ro/retete
Berbecuț cu legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
300 ml | suc de roșii |
200 ml | vin roșu |
1 | pulpă de berbecuț |
2 | morcovi |
1 | pătrunjel rădăcină |
4 | cartofi |
5 | roșii |
6 | căței de usturoi |
pătrunjel proaspăt | |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se spală și se curăță toate legumele. Se toacă mărunt, mai puțin cartofii care se taie cuburi.
- 2
Se pune pulpa de berbecuț în tavă, se unge cu ulei și se freacă cu sare și piper. Se adaugă toate legumele tocate, mai puțin cartofii. Se toarnă vinul și sucul de roșii. Se presară sare și piper și se coace 90 minute la foc moderat. Se adaugă cartofii și se mai coace 30 minute.
- 3
Se scoate friptura pe platou și se ornează cu pătrunjel tocat.