kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF
Vrăbioară Uruguay marinată
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (3 porții)
600 g | vrăbioară de vită Uruguay marinată |
50 g | unt semi-sărat |
2 | ouă |
40 g | pesmet |
3.5 | morcovi mari |
2.5 | cimbru proaspăt |
Preparare
- 1
Carnea se secționează în 3 felii groase, se masează cu sare, piper și ulei de măsline și se lasă la odihnit 15 minute. Între timp, se pune la apa fiert și când aceasta clocotește, se blanșează morcovii pentru 3-5 minute. Se scot pe un prosop, pentru ca apa în exces să fie absorbită.
- 2
Carnea se rumenește în tigaie, pe ambele părți, alături de un cub de unt. Când mai apre 1-2 minute și este gata, se pun în tigaie crenguțele de cimbru.
- 3
Între timp, morcovii se dau prin ouăle bătute, pesmet și se asezonează cu sare și piper.
- 4
Se prăjesc în ulei încins până capătă o culoare aurie uniformă.