Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vițel cu susan și gulii
© Burda România

Vițel cu susan și gulii

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

6 felii pulpă de vițel
2 linguri vin dulce
1 lingură zeamă de lămâie
2 gulii mijlocii
300 g morcovi
4 linguri ulei
sare
piper
1 lingură semințe de susan
coajă rasă de la 1 lămâie

Util

  • Sărezi și condimentezi mâncarea și o servești cu garnitură de orez.


Preparare

    1

Speli carnea și o tai în fâșii. Amesteci vinul cu zeama de lămâie și piperul. Stropești fâșiile cu acest amestec și le păstrezi în frigider pentru ½ oră.

    2

Cureți și speli guliile și morcovii, apoi le tai în bastonașe subțiri, pe care le înăbuși timp de 5 minute în 2 linguri de ulei încins, amestecând ușor. Când s-au înmuiat, le presari cu sare și piper și le scoți din tigaie.

    3

Torni în tigaie uleiul rămas, îl lași să se încingă și înăbuși carnea pentru 15 minute, întorcând-o pe toate părțile și picurând câte puțin din amestecul în care s-a marinat.

    4

Presari susanul, coaja de lămâie rasă și pui legumele.