kaufland.ro/retete
Vinete umplute cu carne și ardei
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
2 | vinete |
300 g | carne tocată-vită |
100 g | cașcaval |
1 | ceapă |
1 | ardei gras |
pastă de ardei | |
frunze de busuioc | |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se taie vinetele pe jumătate, li se scoate puțin din miez, se presară cu sare și se lasă 30 minute să elimine apa. Se spală în jet de apă rece.
- 2
Se toacă ceapa și ardeiul. Se prăjesc un minut în ulei bine încins. Se adaugă miezul scos din vinete.
- 3
Se adaugă carnea, sarea, piperul și sucul de roșii. Se fierbe până scade.
- 4
Se umplu vinetele cu amestecul de carne și se coc 45 minute la foc moderat. Se scot din cuptor, se pune puțină pastă de ardei deasupra și se presară cașcaval ras. Se ornează cu frunze de busuioc.