Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Vinete umplute cu carne, brânză și roșii

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

200 g carne de vită
100 g brânză telemea
2 vinete
1 ceapă
16 roșii cherry
pătrunjel proaspăt
ulei
sare
piper

Preparare

    1

Se taie vinetele în două, pe lung și se scobește miezul. Se presară cu sare. Se lasă 30 minute să elimine apa. Miezul se lasă deoparte.

    2

Se toacă ceapa mărunt, iar carnea se taie cubulețe mici. Se încing 2 linguri de ulei, se prăjește ceapa 1 minut și se adaugă carnea. Se amestecă bine și se prăjesc până se rumenește carnea. La final se adaugă miezul de vinete, brânza rasă și pătrunjel tocat. Se pune sare și piper după gust.

    3

Se spală jumătățile de vinete și se umplu cu amestecul de carne. Se pun câte 4 roșii în fiecare vânătă.

    4

Se coc 30 minute la foc moderat.