kaufland.ro/retete
Vegan
Vânătă umplută cu tofu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
200 g | brânză tofu |
1 | vânătă mare |
1 | ardei gras |
1 | morcov |
1 | ceapă |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se taie vânăta în două, pe lung și se scoate miezul. Miezul scos se toacă mărunt și se presară cu sare, pentru a elimina apa. După 30 minute se trece prin jet de apă rece și se lasă în strecurătoare.
- 2
Se curăță și se toacă ardeiul, morcovul și ceapa. Se încing 3 linguri de ulei de măsline și se pun legumele tocate. Se prăjesc 1 minut și se adaugă miezul de vânătă. Se presară sare și piper după gust și se oprește focul.
- 3
Brânza tofu se taie cuburi șu se adaugă peste legume.
- 4
Se umplu jumătățile de vânătă, se pun într-o tavă unsă cu ulei și se coc 30 minute.