kaufland.ro/retete
Turtițe ungurești
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
400 g | pulpă de vită |
200 g | telemea de vacă-tare |
200 ml | suc de roșii |
200 ml | supă de legume |
8 | cartofi |
2 | morcovi |
2 | cepe |
1 | ou |
mărar proaspăt | |
cimbru | |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se toacă ceapa mărunt. Se prăjește 1 minut în 4 linguri de ulei. Se adaugă carnea tăiată cubulețe, se amestecă bine și se toarnă supa. Se lasă 60 minute la fiert. Se adaugă morcovii tocați mărunt, sucul de roșii, sarea, piperul și cimbrul. Se lasă să mai fiarbă 45 minute.
- 2
În acest timp se prepară turtele de cartof. Se fierb cartofii în coajă. Se decojesc fierbinți, se pasează și se amestecă cu brânză rasă, mărar tocat, ou și piper. Se frământă bine și se formează 4 turtițe. Se prăjesc în ulei bine încins.
- 3
Mâncarea se servește pusă pe turtițele de cartof.