kaufland.ro/retete
Tort cu frișcă și biscuiți
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (8 porții)
300 g | zahăr |
100 ml | ulei |
500 g | frișcă |
300 g | mascarpone |
30 g | făină |
6 | ouă |
biscuiți cu ciocolată |
Preparare
- 1
Se bat albușurile spumă. Se adaugă 200 g zahăr și se bat până se întăresc. Se freacă gălbenușurile cu uleiul și se adaugă peste albușuri. Se presară făina amestecată cu cacaua. Se amestecă ușor. Se pune compoziția în formă și se coace 45 minute. Se scoate pe un grătar, iar după ce s-a răcit se taie în 4 foi.
- 2
Frișca se mixează bine cu mascarpone și 100 g zahăr. Cu crema obținută se montează tortul. Se îmbracă în cremă și se tapetează cu biscuiți rupți bucăți. Se păstrează la rece.