kaufland.ro/retete
Tochitură de pui pe pat de orez
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
200 g | orez |
100 ml | suc de roșii |
200 ml | vin alb |
1 | piept de pui |
3 | morcovi |
4 | cartofi |
2 | cepe |
ulei | |
boia de ardei dulce | |
sare |
Preparare
- 1
Se toacă ceapa mărunt și se prăjește în 4 linguri de ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat cuburi. Se prăjește 1 minut și se toarnă sucul de roșii și vinul. După 20 minute se adaugă morcovii tăiați rondele și cartofii tăiați cuburi. La final se presară boia de ardei dulce și sare.
- 2
Se fierbe orezul în apă cu sare. Când s-a umflat se scoate pe o strecurătoare.
- 3
Se montează farfuriile. Se pune un pat de orez, care se acoperă cu mâncărica de pui.