kaufland.ro/retete
Tocăniță de vițel
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
100 ml | vin roșu |
300 g | piept de vițel |
50 g | alune de pădure |
2 | cartofi |
2 | cepe |
2 | ardei |
3 | roșii |
cimbru uscat | |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se curăță toate legumele. Se toacă mărunt.
- 2
Se încing 4-5 linguri de ulei și se prăjesc legumele, 4-5 minute.
- 3
Se transferă legumele într-un vas de lut și se adaugă carnea tocată bucăți mici și alunele. Se toarnă vinul și se presară sare, piper și cimbru uscat. Se acoperă și se coace în cuptor, la foc moderat, timp de 2 ore.