kaufland.ro/retete
Tocăniță de vită
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
800 g | pulpă de vită |
500 ml | bere neagră |
2 | cepe |
2 | morcovi |
4 | roșii |
4 | căței de usturoi |
pătrunjel proaspăt | |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se toacă ceapa mărunt și se prăjește 1 minut în 3 linguri de ulei.
- 2
Pulpa de vită se porționează fâșii și se adaugă peste ceapă. Se prăjește timp de 2-3 minute.
- 3
Roșiile se opăresc, se decojesc și se toacă mărunt. Se pun peste carne, o dată cu morcovii tăiați rondele.
- 4
Se presară sare și piper și se toarnă berea. Se fierbe 90 minute pe foc moderat. Dacă scade prea tare șe mai adaugă puțină supă de carne sau de legume.
- 5
La final se pune usturoiul pisat și se oprește focul. Se asezonează cu pătrunjel tocat și se servește fierbinte.