kaufland.ro/retete
Tocană de rinichi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
300 g | rinichi |
400 g | cotlet de porc |
400 g | mozzarella |
4 | roșii |
sos picant de roșii | |
oțet | |
ulei | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se spală rinichii și se țin 10 minute în apă cu oțet. Se scot, se limpezesc în apă rece și se taie felii. Se presară cu piper și se prăjesc în ulei bine încins. Se scot pe un șervet.
- 2
Se porționează mușchiul de porc și se unge cu ulei. Se presară cu sare și piper și se frige pe grătar.
- 3
Roșiile se taie rondele și se pun pe grătar, câte 30 secunde pe fiecare parte.
- 4
Se montează farfuriile. Se pregătește un mix de mușchi preparat pe grătar, rinichi prăjiți, bulgări de mozzarella și roșii coapte. Se servesc cu sos de roșii picant.