kaufland.ro/retete
Supă de pui cu tăiţei şi legume
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
100 g | tăiţei |
200 g | mazăre |
50 g | unt |
1 | piept de pui |
1 | ceapă |
2-3 | căţei de usturoi |
2-3 | morcovi |
1 | ardei verde |
1 | ardei roşu |
1 | ţelină |
1 | pătrunjel |
1 | păstârnac |
sare | |
piper boabe | |
pătrunjel |
Preparare
- 1
Se fierbe pieptul de pui în apă cu o linguriţă de sare. Se spumează şi se adaugă piperul boabe şi usturoiul.
- 2
Se curăţă legumele şi se spală. Se pun să fiarbă întregi.
- 3
După ce au fiert, carnea şi legumele se scot din supă. Ceapa şi albitura se dau deoparte.
- 4
Zeama se strecoară.
- 5
Se taie carnea cubuleţe, morcovii se toacă rondele si se adaugă împreună cu tăiţeii, untul şi mazărea în zeamă. Se mai dau în 2-3 clocote, timp de 5 – 10 minute.
- 6
Supa se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.