kaufland.ro/retete
Supă de păstârnac cu ghimbir
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
400 g | păstârnac |
1 | morcov |
0.5 | țelină mijlocie |
1 | ceapă |
1 | rădăcină de ghimbir |
1 | cățel de usturoi |
500 ml | apă sau supă |
2 linguri | ulei de măsline |
0.5 linguriță | coriandru |
sare | |
piper |
Util
-
Servești supa cu puțină brânză sau telemea rasă deasupra și cu crutoane de pâine integrală.
Preparare
- 1
Cureți legumele și rădăcina de ghimbir. Le tai după cum dorești și le înăbuși 10 minute sub capac, în uleiul de măsline, adăugând câte puțină apă.
- 2
Stingi cu supa, asezonezi cu sare, piper și coriandru și lași totul să fiarbă la foc mic, pentru încă 10 minute, până când toate legumele sunt fierte.
- 3
Strecori legumele și le pasezi în blender sau cu ajutorul mixerului vertical. Amesteci piureul de legume cu zeama în care au fiert legumele, până obții o cremă fină.