kaufland.ro/retete
Supă cremă de morcovi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
600 g | morcov |
1 | pătrunjel |
1 | cartof |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se curăță legumele și se pun la fiert în apă cu sare.
- 2
Se păstreză un morcov mare, netăiat și se fierbe doar 10 minute. Se va trece prin mașina de tăiat tăiței, obținându-se ornamentul pentru supă.
- 3
Se pasează în blender morcovii și cartoful. Pătrunjelul se toacă mărunt. Piureul obținut se diluează cu supa în care au fiert legumele, până se obține consistența dorită. Se mai fierbe 2-3 clocote și se adaugă sare și piper după gust.
- 4
Se pune supa în boluri, se ornează cu pătrunjelul tocat cubulețe, cu firele de morcov și frunze de pătrunjel.