kaufland.ro/retete
Supă de bere cu ceapă
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
227/946kcal / kJ
-
20 gcarbo-hidrați
-
4 gproteine
-
14 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
227/946 kcal/kJ,
20 g carbo-hidrați,
4 g proteine,
14 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
2 | cepe mici |
4 linguri | unt |
1 litru | supă de vită |
4 felii | pâine de secară |
125 ml | bere neagră |
1 legătură | arpagic |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Ceapa se curăță ceapa și se taie rondele.
- 2
Se pune jumătate din unt într-o tigaie la încins. Se prăjește rondelele de ceapă în acesta până se rumenesc. Se toarnă supa și se condimentează cu sare și piper. Se lasă supa pe foc aprox. zece minute.
- 3
Se împarte pâinea de secară în bucăți și se stropește cu bere. Restul de unt se încinge într-o tigaie și pâinea se rumenește în acesta pe ambele părți.
- 4
Arpagicul se spală și se taie rondele.
- 5
Supa se toarnă în farfurii adânci și se pun bucățile de pâine în aceasta. La final, se ornează cu arpagic.