kaufland.ro/retete
Supă de bere cu brânză Cheddar
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
449/1877kcal / kJ
-
37 gcarbo-hidrați
-
14 gproteine
-
21 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
449/1877 kcal/kJ,
37 g carbo-hidrați,
14 g proteine,
21 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
1 | ceapă |
1 lingură | ulei de măsline extra virgin |
500 ml | bere blondă |
100 ml | supă de pasăre |
1.5 linguriță | chimen măcinat |
1 vf. de linguriță | nucșoară rasă |
2 felii | pâine |
3 linguri | smântână |
2 felii | brânză Cheddar |
2 linguri | arpagic tăiat rondele |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se curăță ceapa, se taie cubulețe și se călește într-o oală cu uleiul de măsline încins, aproximativ 3 minute până devine translucidă.
- 2
Se adaugă berea și supa de pasăre și se condimentează cu sare, piper, chimen și nucșoară. Apoi se lasă la fiert aproximativ 10 minute.
- 3
Între timp se fărâmițează pâinea și se rumenește într-o tigaie fără grăsime.
- 4
Se adaugă smântâna în supa de bere și se amestecă totul cu mixerul vertical.
- 5
La final se adaugă câteva feliuțe de brânză Cheddar și pâinea prăjită.