kaufland.ro/retete
Steak de porc cu salată de gulie
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
500 g | cotlet de porc dezosat |
150 g | roșii |
1 legătură | ridiche |
1 | gulie |
10 g | turmeric |
usturoi | |
30 ml | ulei de măsline extra virgin |
1 legătură | ceapă verde |
piper | |
sare | |
ulei de semințe de dovleac |
Preparare
- 1
Se taie carnea în felii groase de 3 cm. Se amestecă cu ulei, turmeric pudră, sare și piper. Se bagă la rece, timp în care facem salsa de roșii cu ceapă verde, usturoi și ridichi.
- 2
Carnea se frige pe grătarul bine încins. Apropo, este ok să fie suculentă bucata de porc, nu trebuie neapărat să uscăm carnea ca să ne asigurăm că e gătită.
- 3
Gulia se taie julienne, iar diferența de gust o face uleiul de semințe de dovleac. Se adaugă sare și piper.