kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF
Spata de porc cu legume de sezon
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
1 kg | spată de porc |
200 g | ceapă albă |
300 g | morcovi |
2 legături | ceapă verde |
400 g | roșii Cherry |
300 g | cartofi noi |
10 g | cimbru |
10 g | unt |
10 g | sare |
4 g | piper |
Preparare
- 1
Se porționează carnea pentru șase persoane și se pune în tigaie pentru a fi rumenită pe ambele părți.
- 2
Pentru o aromatizare a cărnii se adaugă sare, piper, cimbrul proaspăt, ceapa tăiată în patru și o linguriță de unt. Când compoziția cărnii devine pe gustul nostru, se adaugă la cuptorul încins la 170°C pentru înca 15 minute.
- 3
Între timp se poate pregăti garnitura. Se taie roșiile în două, se poșează cartofii după ce au fost fierți într-o oală cu apă și puțină sare apoi se trag în tigaie toate legumele după gustul dorit.
- 4
Când carnea este gata se montează pe o farfurie și se adaugă garnitura.