kaufland.ro/retete
Spaghete cu parmezan ras, usturoi, spanac și dovlecei verzi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
100 ml | ulei de măsline |
300 g | spaghete |
500 g | frunze de spanac |
100 g | parmezan ras |
1 | dovlecel verde |
6 | căței de usturoi |
1 | crenguță de busuioc verde |
sare |
Preparare
- 1
Se fierb pastele în apă cu sare, respectând indicațiile de pe pachet, aproximativ 6-8 minute.
- 2
Se spală bine frunzele de spanac și se scurg bine de apă.
- 3
Se spală dovlecelul, se curăță de coajă, se taie rondele.
- 4
Se încing 4 linguri de ulei, se adaugă rondelele de dovlecel și frunzele de spanac, usturoiul pisat și se amestecă încontinuu, cu grijă, călindu-le timp de 5-6 minute. Se pune sare după gust.
- 5
Se amestecă pastele fierte cu legumele călite, presărând parmezand ras.