kaufland.ro/retete
Sos de hummus din năut și morcov
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
27 gcarbo-hidrați
-
9 gproteine
-
7 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
27 g carbo-hidrați,
9 g proteine,
7 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
1 linguriță | ghimbir măcinat |
200 g | morcovi |
1 | portocală |
1 legătură | pătrunjel |
240 g | năut (conservă) |
1 linguriță | semințe de fenicul |
45 g | unt de arahide |
piper negru | |
sare |
Preparare
- 1
Curăță morcovii, taie-i în bucăți și lasă-i să fiarbă aprox. 5 minute în apă sărată.
- 2
Prăjește puțin semințele de fenicul într-o tigaie, fără grăsime.
- 3
Lasă năutul să se scurgă și amestecă-l cu semințele de fenicul, untul de arahide, ghimbirul, sucul de portocale și pătrunjelul. Mixează toată compoziția.
- 4
Strecoară morcovii, și împreună cu coaja de portocale adaugă-le compoziției din năut.
- 5
Condimentează cu sare și piper.