kaufland.ro/retete
Sendviș de vinete
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
200 g | cașcaval |
1 | vânătă mare |
frunze de rucola | |
frunze de busuioc | |
roșii | |
sos de soia | |
unt | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se spală vânăta și se taie rondele. Se presară cu sare și se lasă 20 minute să elimine apa. Se trec prin jet de apă rece și se șterg cu un șervet.
- 2
Se frig pe grătar bine încins. Câte 1 minut pe fiecare parte.
- 3
Se pune jumatate din numărul de rondele într-un vas termorezistent uns cu unt. Se presară cașcaval ras pe fiecare și se acoperă cu câte o altă rondea. Se acoperă fiecare cu cașcaval ras. Se coc în cuptor până se topește cașcavalul.
- 4
Se scot pe farfurii, se presară cu piper și se ornează cu frunze de rucola, busuioc și roșii. Se stropește totul cu sos de soia.