Sendviș cu ou, brânză, carne și roșii
Valori nutritive
(Per porție)-
502/2101kcal / kJ
-
38 gcarbo-hidrați
-
23 gproteine
-
28 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
502/2101 kcal/kJ,
38 g carbo-hidrați,
23 g proteine,
28 g grăsimi
Ingrediente (2 porții)
2 | ouă |
100 g | brânză proaspătă (60% grăsime) |
2 | chiftele de burger (aprox. 180 g) |
75 g | sos barbecue |
1 lingură | ulei |
sare | |
1 | roșie |
piper | |
120 g | fasole roșie conservă |
câteva frunze | salată |
6 felii | toast |
2 felii | brânză Cheddar |
Util
-
Sendvișul va fi deosebit de gustos, dacă rafinezi crema de brânză cu o lingură de semințe de pin prăjite și măcinate și o lingură de frunze de cimbru.
Preparare
- 1
Se fierb ouăle aprox. 10 minute în apă fierbinte, se trec pe sub jet de apă rece, se curăță de coajă și se taie felii. Roșia și salata se spală. Roșia se taie felii, salata se rupe. Scurge fasolea roșie. Prăjește feliile de toast.
- 2
Prăjește chiftelele de burger în ulei încins, într-o tigaie, 3 - 5 minute pe ambele părți.
- 3
Amestecă brânza de vaci cu sosul barbecue și condimentează cu sare și piper. Unge patru felii de toast cu crema rezultată.
- 4
Așază pe două felii fasole, salată, felii de roșie și ou. Deasupra așază câte o felie de toast, peste care pune chiftelele de burger și brânza Cheddar și încheie cu restul feliilor de toast. Presează un pic sendvișul, taie-l în jumătate, împachetează-l în hârtie copt și savurează-l la picnic.