Sendviș american cu vită și brânză
Valori nutritive
(Per porție)-
709/2982kcal / kJ
-
44 gcarbo-hidrați
-
54 gproteine
-
34 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
709/2982 kcal/kJ,
44 g carbo-hidrați,
54 g proteine,
34 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
600 g | mușchi de vită |
200 g | brânză Cheddar rasă |
4 | baghete |
4 | cepe mici |
sare | |
piper | |
4 linguri | sos burger |
1 linguriță | zahăr brun |
1 lingură | unt |
1 lingură | ulei |
câteva frunze | andivă |
Preparare
- 1
Încinge cuptorul la 180 °C aer recirculat.
- 2
Sărează bine fripturile, prăjește-le la foc mare, pe ambele părți câte 3-5 minute. Scoate-le din tigaie, coace-le învelite în folie de aluminiu aprox. 5 minute, la cuptor, și lasă-le să se odihnească în folie.
- 3
Curăță ceapa, tai-o în jumătăți și apoi în fâșii fine și călește-o aprox. 10 minute într-o tigaie cu unt. Adaugă zahăr brun, caramelizează ceapa până devine aurie, condimenteaz-o cu sare și piper.
- 4
Baghetele se taie în jumătăți, se ung cu sosul burger, se presară brânză cheddar deasupra și se coc aprox. 8 minute la cuptor.
- 5
Carnea se porționează și se distribuie cu ceapa pe partea de jos a baghetelor.
- 6
Se scurg ardeii iuți. Salata se spală, se taie fâșii fine și se distribuie cu jalapenos pe carne. Așază partea de sus a baghetei.